SEJAUH MANA KEBENARAN MH370 AKAN DI BONGKAR SAMPAI KE DASAR KERAK BUMI

Loading...


Beliau berpendapat adalah sesuatu yang amat pelik pada zaman ini apabila sebuah pesawat yang beratnya 230 tan boleh hilang sehingga tidak boleh dijumpai. Teknologi zaman ini sangat maju dan tidak mungkin kapal terbang yang besar boleh hilang begitu saja. Netizen: “Tun, i hope you will look for truth” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sedikit info mengenai kapal terbang: Sebuah kapal terbang (pesawat tidak rasmi) adalah sebuah pesawat sayap berkuasa yang didorong ke hadapan dengan teras dari enjin jet, enjin atau enjin roket. Pesawat terbang datang dalam pelbagai saiz, bentuk, dan konfigurasi sayap. Enjin satah direka untuk bergerak ke depan pada kelajuan tinggi. Itu membuat aliran udara cepat ke atas sayap, yang membuang udara turun ke arah tanah, menghasilkan daya menaik yang disebut daya angkat yang mengatasi berat pesawat dan memegangnya ke atas langit. Jadi enjin bertanggung jawab menggerakkan kapal terbang ke hadapan, sementara sayap mengangkat kapal terbang ke atas langit.

Kapal terbang yang telah berjaya terbang di atas langit sebenarnya dikawal dan lokasinya dapat dilihat oleh satelite, kedudukannya dari tempat dia mula terbang sampai ke destinasi dapat dikesan. Oleh itu, kapal terbang tidak mungkin dapat hilang dari dunia mata. Akan tetapi, ada sebuah kapal terbang dari Malaysia telah hilang begitu saja, dan sampai hari ini masih tidak ada berita tentang kapal terbang tersebut.

Jom sama-sama kita tonton video di bawah. Pendedahan Berani Tun Mahathir Mengenai MH370 Yang Sangat Mengejutkan.. Saksikan

Loading...