tetiba muncul wanita ini setelah bn kalah,kerajaan baru perintah facebook block video ini.

Loading...

Sejak Najib Razak mengalami kekalahan dalam PRU 14, banyak suara yang cuba hina dan burukkan nama Najib Razak & Rosmah Mansur mula timbul atas perasaan yang tidak memuaskan semasa Najib Razak masih mengambil jawatan perdana menteri. Wanita ini menasihati Rakyat Malaysia Taubat dari Mempersendakan Najib Razak & Rosmah Mansur. Untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap, anda boleh scroll ke bawah tonton video terus.

Dalam masyarakat lisan, seperti manusia, pencerobohan fizikal kurang digunakan untuk menyelesaikan masalah status: Ini kebanyakannya ditangguhkan untuk interaksi lisan. Oleh itu, penghinaan boleh ditafsirkan sebagai percubaan untuk mengurangkan status sosial penerima dan meningkatkan status relatif insulter. Sekiranya logik itu betul, kita boleh menganggap bahawa penghinaan sering dimotivasi oleh kemarahan yang mengelilingi isu ketidakteraturan status. Ramai penghinaan adalah reaktif: Mereka adalah tindak balas terhadap kesilapan sebenar atau yang dibayangkan daripada orang lain, seperti orang yang tidak sengaja memotong di hadapan orang lain dalam satu baris.

Tujuan meletakkan adalah untuk mengurangkan orang lain dalam hierarki status khayalan. Oleh itu, tidak hairanlah bahawa penghinaan sering merujuk kepada status sosial seseorang dari segi keturunan, kekurangan prestij, atau keanggotaan dalam kumpulan yang dihina; contohnya, Nazis atau vagrants.

Info di atas adalah sekarang kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Sayu… Wanita ini menasihati Rakyat Malaysia Taubat dari Mempersendakan Najib Razak & Rosmah Mansur
Sila tonton video:

Loading...