HAII KORANG AWEK-AWEK MANJA BAWANG KORANG JGN CUBA-CUBA NAK TRY YERR , Rupanya Syed Saddiq Sudah Berpunya

Loading...


Selamat datang ke video chennal informasi informasi,gaya hidup,hiburan,seram,sedih.fakta fakta menarik serta kejadian aneh tapi nyata dan lucu yang terdapat di dunia ini .dan lain lain lagi.

Jika anda tidak mahu membacanya anda terus scroll menonton video ini,

Yang Berhormat Syed Saddiq Syed Abdul Rahman (lahir 6 Disember 1992) adalah merupakan Ahli Parlimen Muar dan Ketua Armada bagi Parti Pribumi Bersatu Malaysia . Beliau adalah bekas Juara Debat Asia. Beliau merupakan bekas penuntut di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia dalam jurusan Undang-undang.

Nampaknya Pru14 ramai gadis mula mengambil berat tentang Syed Saddiq sehinggakan ada yang yang menganggap beliau sebagai pengganti Khairy Jamaluddin.Bagi anda yang belum tahu Syeq Saddiq merupakan Ahli parlimen Muar Johor yang mendapat pendidikan dalam jurusan Undang undang di Universiti Islam Antarabangsa UIA.Selain bergelar pensyarah sambilan dalam Subjek pengucapan awam penyelidik Terbaik Asia dalam Kejohanan Debat bersatu Asia UADC.Namun,baru baru ini ramai netizen terutanya kalangan gadis menangis kesedihan apabila mendapat tahu Saddiq sebenarnya sudah pun berpunya.Jika tidak silap,Gadis ini bernama Salmah Luth Jones dan merupakan seorang yang berpendidikan tinggi dalam perubatan.semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini ,tontonlah cerita ini sampai ke penhujungnya supaya anda ketahui jalan cerita ini.
Anda juga boleh scroll dibawah ada lagi cerita yang menarik buat anda tonton bersama sama keluarga dan rakan2.

Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita yang dipaparkan sekian.

Jangan lupa like Fb fanpage kami dibawah.

Loading...