Ini jawapan LUCU Najib bila beliau dan Rosmah disenarai hitam oleh Imigresen.NEGARA KITA KAN ADA UNDANG-UNDANG

Loading...

Selamat datang ke video chennal informasi informasi,gaya hidup,hiburan,seram,sedih.fakta fakta menarik serta kejadian aneh tapi nyata dan lucu yang terdapat di dunia ini .dan lain lain lagi.
Yang Berhormat Dato’ Seri Haji Mohd Najib bin Tun Haji Abdul Razak ialah ahli politik Malaysia dan merupakan bekas Perdana Menteri Malaysia ke-6, yang mana beliau menjawat jawatan dari 3 April 2009 hingga 9 Mei 2018.

Yang Amat Berbahagia, Datin Paduka Seri Hajjah Rosmah binti Mansor ialah isteri kedua kepada Perdana Menteri Malaysia yang keenam iaitu Dato’ Seri Mohd Najib Tun Razak . Beliau dilahirkan di Kuala Pilah, Negeri Sembilan pada 10 Disember 1951. Selain itu, beliau juga merupakan bekas Canselor Universiti Selangor (UNISEL).

Datuk Seri Najib Razak dan Isteri,Datin Seri Rosmah Mansor dikenakan larangan menginggalkan Negara ini,Berkuat kuasa serta merta.Ketua pengarah jabatan Imigresen Datuk Seri Mustafar Ali ketika mengesahkan perkara itu berkata,perintah senarai hitam berkenaan baru dilaksanakan pagi ini.Setakat ini tiada butiran,mengapa mereka disenaraikan hitam,Cuma itu sahaja kenyataan daripada jabatan Imigresen katanya secara ringkas ketika dihubungi Nstp sebentar tadi.Sementara itu Najib dalam entri twitternya berkata beliau telah dimaklumkan bahawa jabatan Imigresen Malaysia tidak benarkan dirinya dan keluarga ke luar Negara.semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini ,tontonlah cerita ini sampai ke penhujungnya supaya anda ketahui jalan cerita ini.
Anda juga boleh scroll dibawah ada lagi cerita yang menarik buat anda tonton bersama sama keluarga dan rakan2,

Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita yang dipaparkan sekian.

Jangan lupa like Fb fanpage kami dibawah.

loading…

Loading...