Perghh!! Ingatkan Dia Saja Yang Cantik, Mari Lihat Adik Beradik Mira Filzah Yang Terlajak Ayu Buat Rusuk Kiri Lelaki Bergoncang.

Loading...

Namun, pasti ramai yang tidak pernah melihat wajah adik beradik Mira yang persis sepertinya. Jom kita lihat gambar adik beradik Mira yang cun-cun semuanya.

 

Mira yang mula popular selepas berlakon dalam drama bersiri Cinta Si Wedding Planner telah melonjakkan namanya sehingga dia berjaya merangkul Artis Baru Popular ketika Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH29) dan juga Artis Baru Meletop ketika malam Augerah MeleTop Era yang diadakan pada bulan lepas.

Namun, pasti ramai yang tidak pernah melihat wajah adik beradik Mira yang persis sepertinya. Jom kita lihat gambar adik beradik Mira yang cun-cun semuanya.

 
“Tak Nak Susahkan Pihak Lain” – Mira Filzah
PELAKON Mira Filzah terpaksa menolak beberapa tawaran berlakon untuk drama bersiri kerana tidak mahu menyusahkan pihak lain.

Mira atau nama sebenarnya Nur Amirah Filzah Badioezaman, 24, berkata dia tidak dapat memberi komitmen pada penggambaran yang mengambil masa lama disebabkan jadualnya padat.

“Tawaran berlakon drama itu memang banyak saya terima tapi terpaksa menolak sebab jadual lakonan padat.

“Kalau drama bersiri penggambaran mengambil masa lama. Saya takut tak dapat beri komitmen dan menyusahkan pihak lain.

 

Mira bakal menjalani penggambaran filem pertamanya tidak lama lagi.

“Sebab jadual saya dalam sebulan, mesti kadang-kadang kena pergi melancong dan perlu hadir ke majlis atau acara,” kata Mira kepada mStar Online.

Namun menurut pelakon Meh Sandar Lagi ini dia akan memulakan penggambaran filem pertamanya pada bulan Disember manakala tawaran drama pada awal tahun hadapan.

Kata Mira, tajuk filem dan drama tersebut masih perlu dirahsiakan sehingga pihak produksi akan mengumumkan.

 

“Insya-Allah saya akan mula masuk set penggambaran filem pertama saya pada bulan Disember depan.

“Selain itu, saya akan menjalani penggambaran drama bersiri pada awal tahun hadapan. Tajuk filem dan drama tersebut masih dirahsiakan,” ujarnya.

Dalam pada itu, Mira sudah memasuki kelas asas lakonan oleh pelakon Fauziah Nawi bermula pada Sabtu.

Saya sudah masuk kelas asas lakonan yang diajar oleh pelakon Fauziah Nawi bermula pada Sabtu sebagai salah langkah untuk baiki kelemahan saya.

“Selain itu, pihak produksi filem juga ada menyediakan latihan sebelum memulakan penggambaran pada bulan depan,” katanya.

Loading...