Lepas pasangan kekasih ni tinggalkan hotel, mereka terkejut bila masuk bilik mereka.. rup a-rupanya mereka buat ni sepanjang malam!!

Loading...

Ringkasan Video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Apa yang telah pasangan kekasih tu buat sehingga pembersih bilik yang masuk bilik mereka rasa terkejut??

Hotel merupakan satu tempat di mana ada pengunjung dari tempat lain, yang datang ke sesuatu tempat, tidak ada tempat untuk mereka menginap, hotel akan mainkan peranan yang penting untuk sediakan tempat untuk mereka menginap.

Tapi biasanya harga untuk menginap di hotel bukan murah, terutamanya yang ada banyak star tu, harga sangat mahal sampai leher pun panjang. Tapi ada juga hotel yang murah, iaitu budget hotel. Budget hotel biasanya kurang mahal sebab kebanyakan budget hotel tidak sediakan air conditioner, tidak ada kemudahan yang secukup berbanding dengan hotel yang ada banyak star tu.

Orang yang datang menginap dekat hotel, ada banyak jenis jugak. Ada yang datang sebab buat lawatan ke sesuatu tempat, ada yang menginap sebab nak pergi convocation anak dalam universiti, dan macam-macam lain jer. Biasanya kita tidak tahu apa yang mereka akan buat dekat bilik hotel tu sebab nak jaga privasi mereka. Kan tak baik nak rosakkan privasi seseorang.

Kalau nak tahu apa yang telah mereka buat kat bilik hotel, tunggu mereka check out dan tinggalkan hotel, biasa pembersih bilik ialah orang yang pertama akan tahu. Cuba lihat dalam video nie, tengok apa yang ditinggalkan oleh pasangan kekasih tu di dalam bilik hotel buat mereka ternanga!!

Loading...